Jdi na obsah Jdi na menu
 


historie

PS Rozmarýn vznikla v roce 1973 při 14. Z.Š v Mostě. Pod vedením vedoucích organizovala volnočasové aktivity pro děti a mládež. Pod vedením zkušené hl. vedoucí Zdeny Získalové úspěšně fungovalo nepřeberné množství oddílů.

Po převratu v roce 1989 se členská základna značně snížila a oddíly krom rybářského pomalu zanikly.

Pionýrská skupina byla odešla ze 14. základní školy a našla své nové útočiště v krytu bývalé KSČ. 

Skupina i nadále pořádala jarní, letní, podzimní tábory a několik vícedenních akcí.

Skupina měla svojí táborovou základnu v auto-kempu Jetřichovice v Česko-saském Švýcarsku, do jehož okolí jezdili po většinu času po celý rok a pořádali se zde kromě letního tábora i několik jiných akcí pro děti i dospělé. Základnu skupina opustila v roce 1994 a od té doby si tábořiště na letní tábor vždy pronajímala od jiného subjektu, kdy jsme tak procestovali skoro celou naší republiku.

Poté se PS Rozmarýn přestěhovala do bývalé 13. ZŠ., kde sídlí až do dnešních dnů. Pod vedením Robina Pavlíčka zde vznikl oddíl volnočasových aktivit, kdy jsme s dětmi vyráželi na několik akcí v okrese Most i na celostátní akce např. Ledová Praha. Poté jsme si sami vyzkoušeli nezávislost v PS Čtyřlístek Most, a po nějaké době jsme se rozhodli pořádat pouze letní tábor a to z důvodu časového vytížení dospělých.

Letní tábory z provozujeme pod záštitou PS Dravci se sídlem v Ústí nad Labem, kdy vedoucí skupiny Rudolf Zeus nám po celý rok pomáhá a inspiruje k další činnosti. Zejména opět zvažujeme zda si nezřídíme svojí PS skupinu či oddíl a nerozšíříme svojí prací s dětmi na celoroční činnost. 

Letní tábory pořádáme pro 60 dětí s partou zkušených vedoucích a proškolených instruktorů.

Rádi bychom touto cestou poděkovali našim sponzorům, moc vám děkujeme a vážíme si vaší pomoci.

 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt

Robin Pavlíček hl. vedoucí tábora

Most

775109735

paromo@seznam.cz



Statistiky

Online: 1
Celkem: 87355
Měsíc: 1364
Den: 25