Jdi na obsah Jdi na menu
 


tábor 2012 Puchverk

Puchverk 2012

 

Letní tábor 2012 se konal v obci Puchverk, která leží u města Klatovy pod vedením hl. vedoucího Tomáše. 
Táborová základna byla uprostřed lesů a v okolí bylo spousta možností na výlet.

            Ubytování jak je naším zvykem ve dvoulůžkových stanech s podsadou.

Celotáborová hra s názvem "Aterix a Obelix"
Jak je již naším zvykem každé ráno po budíčku měly děti krátkou rozcvičku, jako vždy čištění zubů a po snídani a úklidu stanů děti prováděli dopolední činnost, většinou plnění celotáborové hry, nebo koupání, dle počasí. Po obědě  taky jako vždy následoval polední klid a děti si mohly napsat pohledy domů. Po poledním klidu následovala odpolední činnost, také většinou plnění celotáborové hry a po večeři následoval nástup a večerní program, často naplněný táborákem, opékáním buřtů, diskotékou a dalšími zajímavými aktivitami.
Děti jako každoročně byly rozděleny do 4 smíšených oddílů, vždy po dvou oddílových vedoucích u jednoho oddílu a jednoho instruktora.
Děti se učili při plnění her nejrůznější rozvojové schopnosti a to ve formě sportovních disciplín, luštění šifer, orientace v přírodě, určení severu, zdravovědy, lesní moudrosti a dalšími aktivity nejen v přírodě.
Děti během tábora, luštili hádali a soutěžili v Miss a Misák, Kdo má talent a nakonec Chcete být milionářem.
 
Děti si nakoupili na náměstí v obci Klatovy a poté jsme navštívili hrad Rábí, kde jsme navíc slyšeli krásnou přednášku o včelách.
Děti starší 10 let vyšli na zříceninu v okolí tábora, kde si udělali oheň, zazpívali jsme si na kytaru a nakonec přespali pod širým nebem.     
Konec tábora jsme ukončili vyhlášením výsledků v celotáborové hře, rozdali ceny, diplomy a rozloučili jsme se slavnostním táborovým ohněm.
 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt

Robin Pavlíček hl. vedoucí tábora

Most

775109735

paromo@seznam.cz



Statistiky

Online: 1
Celkem: 87384
Měsíc: 1377
Den: 35