Jdi na obsah Jdi na menu
 


tábor 2017 Plichtice - Hnačov

Plichtice 2017

 

Letní tábor v roce 2017 se konal opět u obce Plichtice, kousek od rybníka Hnačov pod vedením hlavní vedoucí Marušky.

 Celotáborová hra s názvem "Pokemon" si děti v průběhu tábora seznámily s jednotlivými typy Pokemonů, a s tím jak vlastně vznikli a co se s nimi dá dělat, jak vypadají a způsoby jak takového Pokemona ulovit. Každý den jsme hráli alespoň jednu hru, která se započítala do celotáborové hry. Soutěž mezi oddíly byla velmi vyrovnaná a to až do závěrečného dne. Vítězem se nakonec stal 4 oddíl s názvem "Blbosauři"

S dětmi jsme během tábora navštívili koupaliště v obci Klatovy a celkově využili všechny možnosti koupání mimo tábor, protože bylo celých 14 dní opravdu hodně teplo. Pršelo pouze předposlední den tábora. Jako každý rok osvědčené soutěže Miss a Missák, Hnačov má talent, stezka odvahy a tradiční či netradiční olympiádu. Vaření si oběda na ohni ani nepočítaje.

Dále nás na táboře navštívili pracovníci Záchranné stanice živočichů, spolu s nimi přijelo několik dravců, pavouků, hadů apod. Dětem se návštěva moc líbila a některé si mohli nejen pohladit.

Výlet do Klatov byl již jasným cílem pro nákupy a návštěvu místního koupaliště i hradu.  Následoval výlet na zámek Velhartice.

V půlce tábora se starší děti 10 let se vydaly na přespání pod širák a vyzkoušely, jaké je to spát přímo pod hvězdami. dětem se vždy moc a moc líbí.

Poté nás již čekalo vyhlásit vítěze všech táborových soutěží, olympiád, bodování úklidu stanů a samozřejmě celotáborové hry. Děti dostali za tyto výsledky opravdu velmi hodnotné ceny a tak si jistě každé dítě domu přivezlo kromě spousty zážitků i něco opravdu hodnotného a hezkého domů.

Po tomto táboře došlo k rozdělení ( z důvodu nesouhlasu v některých změnách ) a již pořádáme jako Dravci z Rozmarýnu pod PS Dravci se sídlem v Ústí nad Labem své tábory. V roce 2018 pod vedením hl. vedoucího Robina a v roce 2019 také pod vedením hl. vedoucího Robina.

Tábory organizované oddílem Rozmarýn Most pod hlavičkou také PS Dravci pod vedením hl. vedoucího Tomáše nemá s naší skupinou nic společného, děkujeme za pochopení. 

 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt

Robin Pavlíček hl. vedoucí tábora

Most

775109735

paromo@seznam.cz



Statistiky

Online: 1
Celkem: 87350
Měsíc: 1362
Den: 31